Showing results for 
Search instead for 
Do you mean 
Reply
Accepted Solution

my new sim didn't register my old number even though i selected that option?

Average Joe
Posts: 2
‎25-05-2016 03:30 PM

I just registered my new sim. I moved from pre pay Meteor to 48. I registered the sim and selected the keep my old phone number option. I then waited for the sim to activate. I have all the texts saying i'm registered. However when i text or call people a different number is coming up? Help!

Reply
0 Likes

Accepted Solutions

Re: my new sim didn't register my old number even though i selected that option?

The Legend
Posts: 14,910
‎27-05-2016 08:47 AM
Did that help at all?


I am not a 48 employee so if you need to contact 48 support then use option 3 or the chat facility here.

View solution in context

Posted from Generic Android 5.1
Reply
0 Likes

All Replies

Re: my new sim didn't register my old number even though i selected that option?

[ Edited ]
The Legend
Posts: 14,910
‎25-05-2016 04:52 PM

See this FAQ:

 

How do I keep my old number?

 

Did you receive the security code to your old carrier SIM when requesting your number to be ported?

Did you entry it during the registration/porting process?

If not then you could try submitting a porting request now.

 

On the other hand you might want to contact 48 support in case there is something wrong that is holding up the porting process:

 

http://www.48months.ie/help#ask-a-48-agent

 

Hope this helps.



I am not a 48 employee so if you need to contact 48 support then use option 3 or the chat facility here.
Reply
0 Likes

Re: my new sim didn't register my old number even though i selected that option?

The Legend
Posts: 14,910
‎27-05-2016 08:47 AM
Did that help at all?


I am not a 48 employee so if you need to contact 48 support then use option 3 or the chat facility here.
Posted from Generic Android 5.1
Reply
0 Likes

Re: my new sim didn't register my old number even though i selected that option?

Average Joe
Posts: 2
‎27-05-2016 05:11 PM

Hi I had to get someone in support to port my number again as there was an error the first time. All fixed now


@dalyer wrote:
Did that help at all?

 

Reply
0 Likes

Announcements
Welcome to the 48Community!

To take part in the discussions or to post your own question, you'll need to register so If you haven't already registered, now is a good time to do so. Register now >>

While you're here, check out our "Featured Topics" below.

Our Troubleshooting Guide and Knowledgebase contain help and support articles and popular questions to help you as a 48 customer.

Order a free SIM
Earn some extra credit or cash with MatesRates!
Unlock your phone
Ask the community